ALLMÄNNA VILLKOR.

När du handlar på hjartatsjuiceri.se ingår du ett avtal och nedanstående villkor gäller.

LEVERANSER.

Hjärtats Juiceri levererar på förutbestämda dagar och tider, till förutbestämda utlämningsställen där du som kund själv hämtar ut varorna. Vilka dagar och utlämningsställen du har möjlighet att välja framgår när du beställer dina produkter. Vid leverans använder vi oss av de uppgifter som du som anger när du beställer. Det är därför viktigt att du anger korrekta uppgifter. Kreditering utgår inte i de fall kunden går miste om en leverans på grund av felaktigt angivna uppgifter, eller om varorna inte hämtats inom en vecka efter det att de anlänt utlämningsstället.

REKLAMATIONER & RETURER.

Defekta produkter eller felaktiga beställningar som orsakats av Hjärtats Juiceri återbetalas.

BETALNING & FAKTURA.

På Hjärtats Juiceris webbshop betalar du tryggt och enkelt med kort, faktura eller direktbetalning. Vi använder Sveriges mest använda kassalösning Klarna Checkout för samtliga betalningar. Fullständiga villkor för Klarna hittar du på klarna.com/se/villkor.

PRISER.

Alla priser är angivna inklusive moms om inget annat anges.

PERSONUPPGIFTER & SEKRETESS.

Hjärtats Juiceri AB lagrar och behandlar vissa personuppgifter i syfte att kunna tillhandahålla varor, hantera beställningar och marknadsföra våra juicer. Hjärtats Juiceri AB är personuppgiftsansvarig och följer gällande integritetslagstiftning. Genom köp hos Hjärtats Juiceri samtycker du till att vi lagrar uppgifter om dig i vår databas. Vi lämnar inte ut personuppgifter till tredje part och du kan när som helst återkalla din samtycke/stryka dig från registret.

ANVÄNDNING AV E-POST.

Hjärtats Juiceri förbehåller sig rätten av spara kundens e-postadress för att ha möjlighet att använda informationen i sin marknadsföring. När du beställer på www.hjartatsjuiceri.se ger du din tillåtelse att motta erbjudanden och marknadsföring från Hjärtats Juiceri till din e-post. På samma sätt som med övriga personuppgifter kan du när som helst begära utdrag över dina registrerade uppgifter eller begära att uppgifterna raderas.

ÅNGERRÄTT.

För levererade produkter gäller enligt 14§ distanshandelslagen inte ångerrätten. Detta eftersom det är färskvaror som snabbt kan försämras när de blir gamla.