HJ_Juicerna_web_v2

GRÖNSAKSJUICERNA!

De är kallpressade och obehandlade allihop! Och innehåller alltid över 50% grönsaker. 

GRÖN.

Om du bara ska dricka en juice, så är det den här. Grön innehåller mycket gurka (googla gärna typ ”cucumber nutrition”, det är en sjukt underskattad grönsak). Och spenat, den kanske allra nyttigaste bladgrönsaken, som tillsammans med persilja ger den härliga gröna färgen.

Innehåll: 46% gurka, 26% äpple, 12% spenat, 9% citron, 3% selleri, 3% persilja, 1% ingefära.

  KÖP ONLINE!

RÖDBETA.

Rödbetsjuicen blir alltmer populär för varje år. Många köper vår rödbetsjuice helt enkelt för att hjälpa kroppen att upprätthålla vitala funktioner medan andra satsar för att öka sin fysiska uthållighet – precis som elitidrottarna. Vår rödbetsjuice får sin speciella prägel av gurka och lime, som neutraliserar den jordighet man kan uppleva i en ren rödbetsjuice. 

Innehåll: 51% rödbeta, 21% gurka, 18% äpple, 5% lime, 4% filtrerat vatten, 1% ingefära.

  KÖP ONLINE!

MOROT.

Den kanske allra läckraste juicen med sin starka oranga färg från betakarotenet i moroten. Tillika barnens favorit! Två tredjedelar morötter från lokala gårdar toppat med äpple, citrus, gurkmeja och ingefära. Morotsjuice with a twist!

Innehåll: 67% morot, 20% äpple, 10% citron, 2% gurkmeja, 1% ingefära.

  KÖP ONLINE!

INGEFÄRSSHOT.

Ingefärsshoten har blivit ett givet inslag på frukostbordet hos många svenska hushåll. Och visst är det härligt att riva igång dagen med en uppfriskande shot? Vill du ha en naturlig ingefärsshot fri från de stora tillverkarnas nedbrytande tillverkningsmetoder och som faktiskt innehåller mest ingefära och minst äpple, ja då har du hittat rätt.

Innehåll: 35% ingefära, 33% citron, 32% äpple.

  KÖP ONLINE!

GURKMEJASHOT.

Folk i Sydostasien har sedan länge haft en stark tilltro till gurkmejans egenskaper. Det har även vi. Vår gurkmejashot innehåller rejält med färsk, kallpressad gurkmeja.

Innehåll: 38% citron, 37% päron, 25% gurkmeja, 0,1% svartpeppar.

  KÖP ONLINE!

FORTSÄTTNING FÖLJER!

Vi vill såklart lansera en massa nya smaker i framtiden. Hör gärna av dig med tips och önskemål!