HJ_Juicerna_web

JUICERNA!

De är ekologiska, kallpressade och obehandlade allihop! Men priserna är olika. Varför det? (undrar du). Jo (svarar vi), det beror helt enkelt på att juicerna kostar olika mycket att tillverka. Ingredienserna i en morotsjuice är billigare än i en grön juice. Och då tycker vi att morotsjuicen ska kosta mindre också.

GRÖN.

Om du bara ska dricka en juice, så är det den här. Grön innehåller mycket gurka (googla gärna typ ”cucumber nutrition”, det är en sjukt underskattad grönsak). Och spenat, den allra nyttigaste bladgrönsaken. Full med antioxidanter, enzymer och nitrat!

  KÖP ONLINE!

  KÖP OFFLINE!

RÖDBETA.

Rödbetsjuice är briljant på så många sätt. Och forskarna upptäcker nya fördelar hela tiden. Hittills har de kommit fram till det här: Rödbetsjuice sänker blodtrycket! Rödbetsjuice skyddar mot cancer! Rödbetsjuice hjälper och skyddar levern! Rödbetsjuice minskar risken för hjärt- och kärlsjukdom! Rödbetsjuice ökar syresättningen av hjärnan! Och rödbetsjuice ökar vår fysiska uthållighet!

  KÖP ONLINE!

  KÖP OFFLINE!

MOROT.

Juicens färg är inte bara vacker, den är supernyttig också! Färgämnet i morot heter betakaroten. Och i kroppen omvandlas betakaroten till A-vitamin, som vi bland annat behöver för att synen och immunförsvaret ska funka. Vacker och supernyttig, alltså. Och dessutom god!

  KÖP ONLINE!

  KÖP OFFLINE!

INGEFÄRSSHOT.

Alla juicetillverkare har en ingefärsshot numera. Och det är inte så konstigt, för ingefära är en fantastisk rot! Den kan boosta immunförsvaret, reglera blodsockret, dämpa inflammationer, hjälpa mot illamående och funka som smärtstillande. Men… Hur påverkas allt det där av juicetillverkarnas nedbrytande tillverkningsmetoder? Det behöver du som tur är inte fundera över, för vi har också en ingefärsshot!

  KÖP ONLINE!

  KÖP OFFLINE!

GURKMEJASHOT.

Folk i Sydostasien har haft koll på gurkmejans egenskaper hur länge som helst. Men nu har forskarvärlden börjat upptäcka dem också. De flesta studierna handlar om kurkumin (en kraftfull antioxidant som det finns massor av i gurkmeja). I laboratorieförsök har kurkuminet både visat sig stärka våra egna cellers försvar – och ta död på cancerceller! (Inte illa…) Vår gurkmejashot innehåller rejält med färsk, kallpressad gurkmejajuice – och lite peppar. Peppar ökar nämligen kroppens upptag av kurkumin.

  KÖP ONLINE!

  KÖP OFFLINE!

FORTSÄTTNING FÖLJER!

Vi vill såklart lansera en massa nya smaker i framtiden. Hör gärna av dig med tips och önskemål!