HJ_Juicerna_web_v2

GRÖNSAKSJUICERNA!

De är kallpressade och obehandlade allihop! Samt att dom innehåller minst 50% grönsaker. 

GRÖN.

Om du bara ska dricka en juice, så är det den här. Grön innehåller mycket gurka (googla gärna typ ”cucumber nutrition”, det är en sjukt underskattad grönsak). Och spenat, den allra nyttigaste bladgrönsaken. Full med antioxidanter, enzymer och nitrat!

Innehåll: 46% gurka, 26% äpple, 12% spenat, 9% citron, 3% selleri, 3% persilja, 1% ingefära.

  KÖP ONLINE!

RÖDBETA.

Rödbetsjuice är briljant på så många sätt. Och forskarna upptäcker nya fördelar hela tiden. Hittills har de kommit fram till det här: Rödbetsjuice sänker blodtrycket! Rödbetsjuice skyddar mot cancer! Rödbetsjuice hjälper och skyddar levern! Rödbetsjuice minskar risken för hjärt- och kärlsjukdom! Rödbetsjuice ökar syresättningen av hjärnan! Och rödbetsjuice ökar vår fysiska uthållighet!

Innehåll: 51% rödbeta, 21% gurka, 18% äpple, 5% lime, 4% filtrerat vatten, 1% ingefära.

  KÖP ONLINE!

MOROT.

Juicens färg är inte bara vacker, den är supernyttig också! Färgämnet i morot heter betakaroten. Och i kroppen omvandlas betakaroten till A-vitamin, som vi bland annat behöver för att synen och immunförsvaret ska funka. Vacker och supernyttig, alltså. Och dessutom god!

Innehåll: 67% morot, 20% äpple, 10% citron, 2% gurkmeja, 1% ingefära.

  KÖP ONLINE!

INGEFÄRSSHOT.

Alla juicetillverkare har en ingefärsshot numera. Och det är inte så konstigt, för ingefära är en fantastisk rot! Den kan boosta immunförsvaret, reglera blodsockret, dämpa inflammationer, hjälpa mot illamående och funka som smärtstillande. Men… Hur påverkas allt det där av juicetillverkarnas nedbrytande tillverkningsmetoder? Det behöver du som tur är inte fundera över, för vi har också en ingefärsshot!

Innehåll: 35% ingefära, 33% citron, 32% äpple.

  KÖP ONLINE!

GURKMEJASHOT.

Folk i Sydostasien har haft koll på gurkmejans egenskaper hur länge som helst. Men nu har forskarvärlden börjat upptäcka dem också. De flesta studierna handlar om kurkumin (en kraftfull antioxidant som det finns massor av i gurkmeja). I laboratorieförsök har kurkuminet både visat sig stärka våra egna cellers försvar – och ta död på cancerceller! (Inte illa…) Vår gurkmejashot innehåller rejält med färsk, kallpressad gurkmejajuice – och lite peppar. Peppar ökar nämligen kroppens upptag av kurkumin.

Innehåll: 38% citron, 37% päron, 25% gurkmeja, 0,1% svartpeppar.

  KÖP ONLINE!

FORTSÄTTNING FÖLJER!

Vi vill såklart lansera en massa nya smaker i framtiden. Hör gärna av dig med tips och önskemål!