Cleansa & boosta

MATVANOR DÅ OCH NU

Förr sparade människan mat i magen för att få långvarig energi. Den energin användes till att orka vandra, hålla värmen, jaga och helt enkelt överleva. Den moderna människan tar istället bilen eller bussen till jobbet och gör av med knappt hälften så mycket energi som våra urfäder. Trots detta faktum äter vi fem gånger så mycket kalorier ifrån processad och förgiftad mat! Därav att många idag lider av såväl fetma som både psykisk och fysisk ohälsa.

Enligt oss har dagens matvanor främst uppkommit ur två allmänna och globala problem, tidsbrist och okunskap. Vi har varken tiden för eller den naturliga lärdomen kring att äta nyttigt och ”rätt”. Snabbmat är ett utmärkt exempel på mat som finns lättillgängligt, är mättande och som samtidigt smakar gott. Men är det nyttigt?

FRAMTIDENS MATVANOR

Framtidens matvanor kommer att bli nyttigare och nyttigare, och juicigare. Vi blir hela tiden mer och mer medvetna om vad vi egentligen stoppar i oss och vilka effekter det verkligen ger, så väl positiva som negativa.

Du är, som man säger, vad du äter. Du kan bli, som vi säger, vad du dricker!

Vi på Hjärtats Juiceri kan inte ge dig mer tid. Vi kan däremot få dig att stanna till, tänka till och om du vill, även dela med oss av vår kunskap. Vi ger dig någonting som precis som snabbmaten är lättillgängligt, mättande och gott. Vi ger dig ett hantverk som för oss tar betydligt längre tid att göra än en Cheeseburgare, men som för dig går snabbare att sluka än snabbmaten i sig. Vi ger dig någonting som tillgodoser dig och din kropp med hela dagsbehovet av grönsaker och frukt.

Vi ger dig Livets Naturliga Energidryck. Vi ger dig Ekologiska Kallpressade Grönsaksjuicer.

Kickstarta ett hälsosammare liv!

Checka ut från dåliga vanor och stress i några dagar genom att vila din mage, hamna i balans och förbereda både dig och din kropp på en nyare, godare men framför allt nyttigare vana.

Under 3, 5 eller 7 dagar förser vi dig med ekologiska kallpressade grönsaksjuicer som både rensar men också aktiverar din kropp.

Genom att cleansa och boosta kroppen med juicer i antingen 3, 5 eller 7 dagar vilar du ditt matsmältningssystem som är synnerligen komplicerat. Alla har vi ett eller annat besvär med våra kroppar och kroppen hade uppskattat om vi försökt lära oss konsten av att varva ned. Våra kallpressade juicer är perfekt anpassade för att ge en ansträngd mage några dagars vila och en riktig energiboost. Intaget av den friska, levande juicen under denna kickstart hjälper dessutom kroppens anti-inflammatoriska system att komma i form.

Cleansa & boosta

Känner du igen dig?

Har du också en orolig mage eller kanske en hel kropp som går på tomgång?
Unna dig en kickstart!
Less is more!
Go green – Go clean!

Copyright © 2019 Hjärtats Juiceri | Design av Merreklam